Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά της Ηπείρου! (Photo)

4 Δεκεμβρίου 2017 12:30
Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά της Ηπείρου! (Photo)

Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις του τριημέρου, έπεσαν και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 1300 μέτρων.

Οι χιονοπτώσεις είναι ασθενείς και δεν δημιουργούν μέχρι στιγμής προβλήματα, παρά μόνο όμορφες εικόνες που δημοσιεύουν στα social media κάτοικοι της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Αυτή είναι η 19χρονη κοπέλα που έκλεψε την καρδιά του Πέτρου Κωστόπουλου! Δεν είναι πια ελεύθερος ο παρουσιαστής…

Την ίδια ώρα, όμως, συνεχίζεται η δύσκολη μάχη σε περιοχές όπου επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του τριημέρου. Στα Τζουμέρκα, έπειτα από μια μεγάλη κατολίσθηση στο Βαθύπεδο, ο αγωγός που υδροδοτεί τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Τζουμέρκων, έμεινε στον "αέρα" με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του Σταύρου Ζαλμά για το AIDS!

Μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου δίνουν δύσκολη μάχη για να αποκατασταθεί η πρόσβαση ώστε να προσεγγίσουν το σημείο ,όπου υδραυλικοί του Δήμου, εναερίτες και οξυγονοκολλητής θα αποκαταστήσουν τη βλάβη, το συντομότερο δυνατόν ,καθώς πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα την Τ.Κ Βαθυπέδου να μην υδροδοτείται.

Πηγή: Epirus TV NEWS

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share