Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο - Άνδρας «σάπισε» στο ξύλο τη σύζυγό του

3 Δεκεμβρίου 2017 22:26
Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο - Άνδρας «σάπισε» στο ξύλο τη σύζυγό του

Τον κάθε άλλο παρά αξιοζήλευτο άτυπο τίτλο των πιο… «νταήδων» συζύγων φαίνεται πως διεκδικούν με αξιώσεις οι άνδρες στο Βόλο, όπου δεν περνάει μέρα που να μην καταγραφεί κάποιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύματα γυναίκες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: 2 συγκεκριμένα ζώδια θα υποφέρουν την νέα εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις 04-10/12…

Άλλο ένα περιστατικό προστέθηκε στα δεκάδες που έχουν φτάσει στις δικαστικές αίθουσες τους τελευταίους μήνες, με κορυφαίο την καταδίκη προ ημερών ενός 38χρονου που «σάπισε» στο ξύλο τη σύζυγό του με γροθιές κλωτσιές, σιδερολοστό και πέτρες μπροστά στην ανήλικη κόρη τους.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Βόλου πέρασαν χειροπέδες σε έναν 45χρονο, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η 34χρονη σύζυγός του καταγγέλλοντας ότι την χτύπησε με γροθιές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O γιος της Μενεγάκη μεγάλωσε και είναι κούκλος! - Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που προκάλεσε «πανικό» στα social media!

Σε βάρος του «νταή» σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share