Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανατροπή: Από δυστύχημα και όχι δολοφονία ο θάνατος του φοιτητή στην Κάλυμνο! Καρέ καρέ το πως σκοτώθηκε...

28 Νοεμβρίου 2017 09:19
Ανατροπή: Από δυστύχημα και όχι δολοφονία ο θάνατος του φοιτητή στην Κάλυμνο! Καρέ καρέ το πως σκοτώθηκε...

Σε δυστύχημα τελικά και όχι σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέταση του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο άτυχος φοιτητής είχε ένα σοβαρό ατύχημα πάνω στο βουνό κατά τη διάρκεια της βόλτας του και άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη ή την Παρασκευή, αβοήθητος, αφού παρά τις προσπάθειες, κανείς δεν είχε καταφέρει να τον εντοπίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάραξε το όνομα της κοπέλας που είχε ερωτευτεί και αυτοκτόνησε: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 16χρονο στην Αττική Οδό!

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο νεαρός έπεσε από βράχο και τα χτυπήματα που είχε, αλλά και η σωματική εξάντληση επέφεραν τελικά το θάνατο.

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει ακόμα τις αρχές είναι πώς ο 21χρονος έφτασε στο σημείο που εντοπίστηκε το σώμα του, αφού είχαν περάσει από εκείνο το σημείο πολλές φορές και το είχαν ερευνήσει ενδελεχώς, χωρίς να καταφέρουν να τον βρουν.

Το σενάριο που ερευνούν τώρα οι αρχές είναι ο 21χρονος να άφησε το ποδήλατό του και να προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε κάποιον βράχο. Πιθανολογείται ότι έχασε την ισορροπία του, έπεσε από κάποιο ύψος και έχασε τις αισθήσεις του. Γι’ αυτό δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια, ενώ ήταν ζωντανός μέχρι την τελευταία στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Bon Viveur της Μυκόνου και ο ιδιοκτήτης σκαφών στο Πόρτο Ράφτη: Tο αλβανικό καρτέλ του χασίς και το «big boss» στο κύκλωμα των ναρκωτικών!

Όσο για το πώς βρέθηκε η σορός του στο σημείο εκείνο και γιατί δεν τον εντόπισαν οι αρχές και οι άνδρες της ΕΜΑΚ, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το άψυχο σώμα του φοιτητή μεταφέρθηκε εκεί από χειμάρρους που δημιούργησαν οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την Κάλυμνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος Νικόλας Χατζηπαύλου είχε εξαφανιστεί πριν από εννέα μέρες, όταν αποφάσισε να πάει μια βόλτα με το ποδήλατό του. Το άψυχο σώμα του εντόπισε ένας μαθητής, ο οποίος περπατούσε στην περιοχή, ανάσκελα, γερμένο ελαφρά στο πλάι, κάτω από έναν αναρριχητικό βράχο.

Πηγή: star.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share