Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Δέος και ανατριχίλα στην Καρδίτσα: Το ολοζώντανο θαύμα της Παναγίας που συγκλονίζει!

11 Νοεμβρίου 2017 12:59
Δέος και ανατριχίλα στην Καρδίτσα: Το ολοζώντανο θαύμα της Παναγίας που συγκλονίζει!

Ποιο το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας της Βασίλισσας στην Καρδίτσα;

Μία ασημένια ελιά κοσμεί από σήμερα την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η στιγμή που ο Μητροπολίτης Μάνης παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει στη Θεία Λειτουργία! (video)

Ένα τάμα που έστειλε ο Κος Αντώνης Κ. από το Ρέθυμνο της Κρήτης ο οποίος υπέφερε από συχνές ημικρανίες και ζήτησε τον Απρίλιο του 2017 την βοήθεια της Παναγίας Βασίλισσας. Είχε ακούσει για τα πολλά θαύματα τα οποία επιτελεί, καθώς και για τις ευλογίες που αποστέλλονται (λαδάκι και εικόνα) σε κάθε πάσχοντα άνθρωπο.

Η κατάσταση της υγείας του τον ανησυχούσε, διότι όταν παρουσιάζονταν οι ημικρανίες δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος. Ζήτησε λοιπόν να τον μνημονεύουμε και να του στείλουμε λαδάκι και εικόνα από την Παναγία.

Η Κυρία Θεοτόκος, ως μάνα, βλέπουσα την αγάπη και την αυθόρμητη πίστη αυτών των ευλογημένων ανθρώπων της Κρήτης, χαμογέλασε και ευλόγησε ώστε να λυθεί η τιμωρία, αφού ο ίδιος υποτάχθηκε σε πνευματικό πατέρα ασκούμενος την υπομονή και υπακοή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες αλλαγές: Έτσι θα ανανεώνονται τα διπλώματα οδήγησης!

Πώς λοιπόν η Παναγία Μητέρα να μην βοηθήσει τον φίλο του Υιού Της, ο οποίος αγωνίζεται για την σωτηρία του;

Οι ημικρανίες σταμάτησαν και ο Αντώνης θέλησε στην επιχείρησή του, ένα εστιατόριο στο Ρέθυμνο της Κρήτης, να κοσμεί και η Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας για να πάνε καλά οι δουλειές.

«Αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου μια εικόνα και βάλε το όνομά μου να ξεκινήσει καλά η σεζόν….. «Ευχαριστώ πολύ που με δέχεσαι και με ανέχεσαι!» αυτή την κουβέντα μου είπε ο πνευματικός μου να λέω στην Παναγία».

Αυτή η κουβέντα ήταν αρκετή για να καταλάβουμε την αγάπη που είχε προς την Θεομήτορα καθώς και όταν μας ζητούσε ιδιαιτέρως να δει πως είναι η Παναγία στον Ναό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μεγάλη η Χάρη Της και όλο τον κόσμο να του δίνει ότι χρειάζεται». Ποτέ δεν σκεφτόταν τον εαυτό του μόνο, αλλά πάντοτε όλον τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν απέχει σε ήθος από αυτό του δολοφόνου": Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής "κατακεραυνώνει" την μητέρα της Δώρας Ζέμπερη!

Όταν μας ζητούσε να τον μνημονεύουμε στην Παναγία να πάει καλά η βραδιά, μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάτερ Νικόλα την ευλογία σου….αν χωράω στην Λειτουργία σήμερα βάλε με κι εμένα να έχω δουλειά…και να Της πείς της Βασίλισσάς μας, όπως περνάω εγώ να περνάει και ο ποιο φτωχός άνθρωπος του κόσμου…Μεγάλη η Χάρη Της και τ’ Όνομά Της». Και πάντοτε το μαγαζί του Αντώνη ήταν γεμάτο κι έστελνε φωτογραφίες για να μοιραστεί την χαρά του, γιατί πλέον το μαγαζί του δεν χωρούσε όλον τον κόσμο αλλά δεν πετούσε ούτε φαγητό.

«Έκλεισα εισιτήρια για το χειμώνα να έρθω στην Χάρη Της την Τετάρτη που κάνετε την Παράκληση να την Προσκυνήσω. Αλλά πριν έλθω, θέλω να πέψω ένα τάμα, μια ελιά στο Εικόνισμά Της (από την ονομασία του μαγαζιού «ΕΛΑΙΑ»), να την ευχαριστήσω, κι εγώ θα κάνω το κουμάντο μου το χειμώνα. Εύχομαι κάθε μέρα και όσο περνούν τα χρόνια, όλο και ποιο πολλοί να έρχονται στην Χάρη Της. Βοήθειά μας και όλου του κόσμου».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share