Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Άνοιξαν το κεφάλι ενός σεκιουριτά με σιδερόβεργα!

10 Νοεμβρίου 2017 13:35
Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Άνοιξαν το κεφάλι ενός σεκιουριτά με σιδερόβεργα!

Ένας υπάλληλος σεκιούριτι στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου έπεσε θύμα άγριας επίθεσης σήμερα το πρωί της Παρασκευής από τρεις Ρομά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι σημαίνει το τατουάζ του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη και γιατί δεν το είχε στην πρώτη του σύλληψη;

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, o σεκιουριτάς είδε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ένα αυτοκίνητο με επιβαίνοντες τρεις Ρομά, να «κόβει βόλτες» στο σταθμό και να μπαίνει στο εργοτάξιο όπου υπήρχαν διάφορα αντικείμενα και εργαλεία του Σταθμού, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο ανακατασκευής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές στιγμές: Σε απόγνωση η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη: Τι ζητάει από τον κόσμο να κάνει σήμερα;

Τότε ο υπάλληλος τους εγκλώβισε στην δυτική πλευρά του Σταθμού κατεβάζοντας την μπάρα για να τους κάνει έλεγχο. Εκείνοι, γνωρίζοντας ότι ο σεκιουριτάς θα καλούσε την Αστυνομία για να έρθει στο σημείο, τον χτύπησαν με μια βέργα ανοίγοντας το κεφάλι του ώστε να μπορέσουν να ξεφύγουν και να γλυτώσουν τον έλεγχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στην Αθήνα! Τι συμβαίνει;

Οι δράστες είναι γνωστοί στις τοπικές αρχές, ενώ πληρώματα της Άμεσης Δράσης ειδοποιήθηκαν και κατέφθασαν στο σημείο της συμπλοκής για τη διεξαγωγή ερευνών, μαζί με ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον σεκιουριτά στο Νοσοκομείο Λαμίας για πρώτες βοήθειες.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share