Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη: Έκλεψαν κρανιά από νεκροταφείο για να... βγάλουν selfie!

3 Νοεμβρίου 2017 13:04
Φρίκη: Έκλεψαν κρανιά από νεκροταφείο για να... βγάλουν selfie!

Επηρεασμένοι από… τηλεοπτικές σειρές και από το αλκοόλ που είχαν καταναλώσει, ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι τέσσερις νεαροί που κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με την κατηγορία ότι έκλεψαν ένα... κρανίο από το νεκροταφείο και έβγαζαν... selfie με αυτό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Δείτε τι συνέβη στον 11χρονο Αμίρ που κληρώθηκε για σημαιοφόρος, λίγες μέρες μετά την 28η Οκτωβρίου!

Οι τέσσερις φίλοι ηλικίας 18 και 19 χρόνων είχαν τρυπώσει ξημερώματα στο παλιό νεκροταφείο της πόλης και έβγαζαν ο ένας τον άλλο φωτογραφίες με το ανθρώπινο κρανίο που είχαν πάρει από το οστεοφυλάκιο! Η λάμψη του φλας κινητοποίησε αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι προσήγαν τους νεαρούς στο αστυνομικό τμήμα και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για περιύβριση νεκρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Δεν φαντάζεστε ποια γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις audition! Έδωσαν μάχη οι κριτές! (video)

Οι δικαιολογίες που επικαλέστηκαν οι τέσσερις νεαροί όταν κάθισαν στο εδώλιο, δεν έπεισε τον δικαστή ο οποίος έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως, τους έκρινε ενόχους και τους καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή. Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι και, μετά την περιπέτειά τους, θα το ξανασκεφτούν προτού αποφασίσουν να ξαναβγάλουν selfie!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share