Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Έκλεψαν από σπίτι κοσμήματα αξίας... 10.000 ευρώ!

2 Νοεμβρίου 2017 18:42
Πάτρα: Έκλεψαν από σπίτι κοσμήματα αξίας... 10.000 ευρώ!

Ακριβά πλήρωσε ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα το λάθος του να αφήσει ανασφάλιστη την πόρτα του, όταν έφυγε για να πάει στη δουλειά του. Όταν επέστρεψε, τη βρήκε ορθάνοιχτη και διαπίστωσε ότι τα τιμαλφή του είχαν κάνει φτερά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Με απολύσατε ενώ ξέρατε πως ήμουν έγκυος» - Η Ελεονώρα Μελέτη καταγγέλλει τον ΣΚΑΙ και ζητά 50.000!

Οι δράστες που δεν δυσκολεύτηκαν να τρυπώσουν στο διαμέρισμα, ανακάλυψαν αμέσως τα αξίας περίπου 10.000 ευρώ κοσμήματα που φύλαγε στο συρτάρι ενός επίπλου στο υπνοδωμάτιό του. Τα άρπαξαν και εξαφανίστηκαν πριν επιστρέψει ο ένοικος και χωρίς να τους αντιληφθούν οι γείτονες. Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα από τον χώρο και οι άνδρες της Ασφαλείας διενεργούν προανάκριση για να εξιχνιάσουν την κλοπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για την Μπάγια Αντωνοπούλου! Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας και ο θάνατος που ανακοίνωσε on air! (video)

Στη Βόνιτσα, εξιχνιάστηκε άμεσα η κλοπή που έκανε μια επιτήδεια στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων. Η 46χρονη δράστιδα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι άγνωστοι συνεργοί της κράτησαν απασχολημένους τους ενοίκους και κατάφερε να αρπάξει τις λιγοστές οικονομίες τους ύψους 280 ευρώ. Όμως, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη λίγο αργότερα. Οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share