Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

O "Δαίδαλος" σαρώνει την Ελλάδα: Υδροστρόβιλος "χτύπησε" την χώρα!

23 Οκτωβρίου 2017 13:55
O

Ραγδαία είναι σήμερα η αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους στα δυτικά και αργότερα μέσα στην ημέρα στα βόρεια, ενώ αργά το βράδυ ισχυρά φαινόμενα περιμένουμε στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Ξεχάστε δηλαδή, τις υψηλές θερμοκρασίες που θύμιζαν καλοκαίρι και προετοιμαστείτε για ένα «δυνατό» κύμα κακοκαιρίας που, ευτυχώς, θα διαρκέσει μόλις τρεις ημέρες. Συγκεκριμένα, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν την Πέμπτη 26/10.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είχε κάνει ασφάλεια ζωής η 32χρονη και την αποζημίωση παίρνει..." - Η μεγάλη αποκάλυψη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη!


Σε ορισμένες περιοχές από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο... στροβιλισμός του «Δαίδαλου» έχει ήδη προκαλέσει ισχυρά φαινόμενα.

Ειδικότερα, κεραυνοί και πού δυνατή «βροχή» σκεπάζουν τον ουρανό της όμορφης Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr στο Αργοστόλι βρέχει καταρρακτωδώς από νωρίς το πρωί, ενώ ορισμένες περιοχές του νησιού έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάλλον με έπιασε η κάμερα να..." - Σπάει την σιωπή του ο πατέρας της Δώρας για το τι συνέβη αμέσως μετά το μοιραίο!


Άκρως εντυπωσιακή είναι η φωτογραφία από το χωριό Σαρλάτα Κεφαλληνίας, από όπου διακρίνεται ένας υδροστρόβιλος στον ορίζοντα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share