Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο βίντεο: «Ελαφροχέρα» οικιακή βοηθός «ξάφριζε» σπίτια στη Χαλκίδα!

20 Οκτωβρίου 2017 12:29
Απίστευτο βίντεο: «Ελαφροχέρα» οικιακή βοηθός «ξάφριζε» σπίτια στη Χαλκίδα!

Ελαφροχέρα αποδείχτηκε οικιακή βοηθός στη Δροσιά Χαλκίδας, που δεν περιοριζόταν μόνο στα καθήκοντα της δουλειάς της και… άπλωνε το χέρι της λίγο πιο μακριά, κλέβοντας χρήματα και πολύτιμα κοσμήματα, από τα σπίτια στα οποία δούλευε.

Η σύλληψή της έγινε πριν από λίγες μέρες από αστυνομικούς της Β΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας σε οικία στη Δροσιά Χαλκίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!

Η 63χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό την 39χρονη γυναίκα για να καθαρίζει και να μαγειρεύει, ωστόσο εκείνη δεν περιοριζόταν στα καθήκοντά της, καθώς έβαζε «χέρι» στα χρήματα και στα κοσμήματα που έβρισκε μπροστά της.

Η 63χρονη παθούσα είχε αντιληφθεί τις κλοπές και έλαβε άμεσα τα μέτρα της, τοποθετώντας κάμερες ασφαλείας στους χώρους του σπιτιού της.

Η 39χρονη συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κλέβει το ποσό των 20 ευρώ, το οποίο μάλιστα είχε προσημειωθεί προηγουμένως από την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Μαυρίδη σε Ζώη – Κολέτσα και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Γαστεράτου! Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο; (video)

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της οικιακής βοηθού, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα πίσω από απορροφητήρα, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και πανάκριβα κοσμήματα όπως δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, χρυσές αλυσίδες με σταυρούς, ρολόγια ακόμη και χρυσές λίρες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: eviazoom.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share