Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μυστήριο με την εξαφάνιση της καθηγήτριας από την Θεσσαλονίκη: Τι είχε πάει να κάνει πέρσι στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη;

15 Οκτωβρίου 2017 17:33
Μυστήριο με την εξαφάνιση της καθηγήτριας από την Θεσσαλονίκη: Τι είχε πάει να κάνει πέρσι στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη;

Άγνωστες πτυχές που συνδέονται με την εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας Βαΐας Οικονόμου, αποκάλυψαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η μαθηματικός, η οποία αγνοείται από τις 6 Οκτωβρίου, τον περασμένο Ιούνιο είχε επικοινωνήσει με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχε ζητήσει τη βοήθειά τους.

Μάλιστα στις 31 Αυγούστου επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο, Ρούλα Κουσκουρή, προκειμένου να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον Οκτώβρη όπου και θα γίνονταν το δικαστήριο στο οποίο θα διεκδικούσε την επιμέλεια της 7χρονης κόρης της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα δίαιτα των «8 ωρών» που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ! Την προτείνουν γκουρού και διατροφολόγοι

«Εγώ όταν είδα την εικόνα της, τότε που ήρθε να ζητήσει τη βοήθειά μας, σάστισα γιατί ήταν εμφανώς αλλαγμένη και δεν είχε καμία σχέση με την γυναίκα που βλέπω στη φωτογραφία. Ήταν πιο αδυνατισμένη, πιο ταλαιπωρημένη και προβληματισμένη. Αυτό που την απασχολούσε ήταν πως είχε να δει το παιδί της από τον Μάρτιο. Ο εν διαστάσει σύζυγός της ζει στην Χαλκιδική και είναι και αυτός που έχει την επιμέλεια του παιδιού με επίσημη απόφαση του δικαστηρίου» είπε η Ρούλα Κουσκουρή, με τον Γιώργο Καραϊβάζ να συμπληρώνει:

«Μου κάνει εντύπωση που ένα δικαστήριο επέλεξε να δώσει την επιμέλεια στον μπαμπά και όχι στην μητέρα. Απ’ ό, τι λένε οι αστυνομικές αρχές ο γιατρός που την εξέτασε διέγνωσε κάποιες ψυχολογικές διαταραχές».

Μάλιστα η δημοσιογράφος ήταν εκείνη που είχε παρακινήσει την εξαφανισμένη καθηγήτρια να απευθυνθεί στον δικηγόρο, Σταύρο Γεωργίου στον οποίο και έδωσε έναν φάκελο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της μητέρας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου!

«Της ζήτησα να φτιάξει ένα ιστορικό για να έχω μία πλήρη εικόνα και ενημέρωση σχετικά με αυτά που σκεφτόταν, με τα συναισθήματά της, υπάρχει και το χειρόγραφο σημείωμά της αλλά και ηχητικά ντοκουμέντα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ όπως ανέφερε «η διάγνωση πως η Βαΐα είχε ψυχολογικά προβλήματα είχε γίνει από ιδιωτικό νοσοκομείο και όχι από δημόσιο, όπως είθισται».

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η γυναίκα εξετάστηκε από ειδικούς και απεδείχθη πως ήταν μια χαρά.

Όπως ανέφερε μάλιστα η Ρούλα Κουσκουρή, η 47χρονη καθηγήτρια εξαφανίστηκε το Σάββατο την μέρα, που θα συναντιόταν με τον πρώην σύζυγό της για να δει το 7χρονo κοριτσάκι της για δύο ώρες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share