Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

12 Οκτωβρίου 2017 08:35
Πάτρα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθησαν στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών δύο άνδρες και συγκεκριμένα ένας 32χρονος από το Πακιστάν και ένας 54χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 47χρονη απο τη Ρουμανία, μητέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, για εξώθηση στην πορνεία ανηλίκων, συστάθηκε το τελευταίο 20ήμερο, ειδική ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία και δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνά τους πραγματοποίησαν επιχείρηση, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην Πάτρα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο και τον 54χρονο να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις, σε δύο ανήλικες από τη Ρουμανία, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tempo24.gr.

Στη συνέχεια ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκε ο αλλοδαπός δράστης, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου;

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου με την 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.

Οι ανήλικες εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Ο 54χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share