Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στην Ρόδο: Μητέρα επιχείρησε να αυτοκτονήσει με τα φάρμακα της οροθετικής κόρης της! Ο λόγος θα σας σοκάρει περισσότερο

11 Οκτωβρίου 2017 13:10
Σοκ στην Ρόδο: Μητέρα επιχείρησε να αυτοκτονήσει με τα φάρμακα της οροθετικής κόρης της! Ο λόγος θα σας σοκάρει περισσότερο

Σε απόγνωση γυναίκα στη Ρόδο που απειλείται με έξωση. Είναι μητέρα μιας ανήλικης και μιας 26χρονης οροθετικής.

Την συνδρομή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για την ματαίωση έξωσής της από ενοικιαζόμενα δωμάτια ζήτησε χθες μια 45χρονη, μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού και μιας 25χρονης, οροθετικής, που επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή της εξαιτίας της απόγνωσης καθώς απειλείται με έξωση.

Πήρε τα φάρμακα της κόρης της για να αυτοκτονήσει!

Η 45χρονη, που αδυνατούσε να καταβάλει το μίσθωμα για το δωμάτιο το οποίο μισθώνει εξώσθηκε με αποτέλεσμα να επιχειρήσει να θέσει τέρμα στη ζωή της την 6η Οκτωβρίου 2017 λαμβάνοντας απροσδιόριστη ποσότητα φαρμάκων της οροθετικής ενήλικης κόρης της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Σητεία: Σοκάρει ο Βούλγαρος δολοφόνος στην απολογία του! Η μεγάλη του αποκάλυψη για την "μαύρη" χήρα!

Πιο συγκεκριμένα εισήχθη το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου 2017 στην ψυχιατρική κλινική με διάγνωση «μη καθορισμένη διαταραχή της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς της» και πήρε εξιτήριο με δική της ευθύνη στις 9 του μήνα το μεσημέρι ενώ η πορεία της νοσηλείας της παρέμεινε αμετάβλητη.

Η ίδια μιλώντας στην «Δημοκρατική» τόνισε ότι έχει απευθυνθεί σε όλες τις μονάδες πρόνοιας για βοήθεια χωρίς να βρει όμως ανταπόκριση.

Πηγή: dimokratiki

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share