Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Στοιχεία που σοκάρουν για τον «δράκο» των Ιωαννίνων - Σκορπούσε τον τρόμο με χειρουργικά γάντια!

11 Οκτωβρίου 2017 11:52
Στοιχεία που σοκάρουν για τον «δράκο» των Ιωαννίνων -  Σκορπούσε τον τρόμο με χειρουργικά γάντια!

Νέα στοιχεία για τη δράση του 25χρονου από τα Ιωάννινα, ο οποίος συνελήφθη, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την Εspresso, από τις έρευνες που είχαν διενεργήσει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, μετά τις απανωτές καταγγελίες γυναικών για βίαιες επιθέσεις, είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν παλιός τους γνώριμος και ήξερε τις ερευνητικές μεθόδους που χρησιμοποιούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Επίδομα - δώρο 350 ευρώ! Ποιοι το δικαιούνται;

Γι' αυτό φορούσε πάντα χειρουργικά γάντια στις επιθέσεις του, ώστε να μην αφήνει ίχνη.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο 25χρονος ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπές και ληστείες.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ είχαν αποκωδικοποιήσει τον τρόπο δράσης του, καθώς χτυπούσε βραδινές ώρες σε συγκεκριμένες περιοχές. Ο "δράκος" επέλεγε κυρίως νεαρές κοπέλες που επέστρεφαν στο σπίτι τους περπατώντας μόνες, τις ακολουθούσε και τις ακινητοποιούσε λίγο πριν μπουν στην πολυκατοικία, όπου τις θώπευε στα γεννητικά όργανα.

Το βράδυ της Δευτέρας μια περιπολία της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισε έναν άνδρα να ακολουθεί με ύποπτο τρόπο μια ανυποψίαστη γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - σοκ: Δολοφονική επίθεση εναντίον οπαδού του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Εθνικής! Τον χτυπούσαν δέκα άτομα

Οι αστυνομικοί τον παρακολούθησαν διακριτικά χωρίς εκείνος να τους αντιληφθεί και ξαφνικά τον είδαν να επιτίθεται στη γυναίκα και να ασελγεί εις βάρος της. Αμέσως επενέβησαν και συνέλαβαν τον 25χρονο.

Με τη σύλληψή του εξιχνιάστηκαν συνολικά 14 επιθέσεις που είχαν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες στην πόλη των Ιωαννίνων. Μάλιστα ανάμεσα στα θύματα ήταν και μια ανήλικη, μόλις 14 ετών. Ωστόσο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι επιθέσεις είναι περισσότερες καθώς είναι πιθανόν πολλά από τα θύματα του 25χρονου να μην τις κατήγγειλαν.

Πηγή: Espresso

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share