Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λευκάδα: Ecstasy διακινούσαν ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και η αδελφή του!

6 Οκτωβρίου 2017 09:55
Λευκάδα: Ecstasy διακινούσαν ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και η αδελφή του!

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στις κατοικίες των δύο συλληφθέντων μαζί με σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος ανακάλυψε τα ναρκωτικά

Τα συχνά ταξίδια στην Αθήνα όταν δεν είχε προπόνηση ή αγώνα, πρόδωσαν τις παράνομες δραστηριότητες του 29χρονου ποδοσφαιριστή ομάδας της Γ’ Εθνικής που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην περιοχή Άγιος Μηνάς στη Λευκάδα, μαζί με την 35χρονη αδελφή του! Οι δυο τους εισήγαν στην Ελλάδα και έφερναν στο νησί ποσότητες Ecstasy τις οποίες διακινούσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 06/10/2017 by MagicF’Ariel!


Ο 29χρονος Π.Σ. και η 35χρονη Γ.Σ. Προσπάθησαν να διαφύγουν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, που είχαν πάει στη Λευκάδα ακολουθώντας πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητά τους. Μάλιστα, κατευθύνονταν προς το σημείο του ραντεβού με την αποστολή της ομάδα του ποδοσφαιριστή, που τον περίμενε για να αναχωρήσει για προγραμματισμένο αγώνα Κυπέλλου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λευκάδας έκαναν έρευνες στις κατοικίες των δύο συλληφθέντων μαζί με σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος ανακάλυψε έξι κιλά και 59 γραμμάρια αμφεταμίνης MDMA (του γνωστού Ecstasy), ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,6 γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά χάπια και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - Twitter: Νέα αποθέωση για Μαυρίδη και κράξιμο για τα βάναυσα αγωνίσματα!


Η σπείρα ήταν τετραμελής και οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη δύο Έλληνες ηλικίας 27 και 32 χρόνων. Ο ποδοσφαιριστής και η αδελφή του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα και σύσταση συμμορίας με σκοπό τη διακίνησή τους σε βαθμό κακουργήματος και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα στην ανακρίτρια.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share