Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Απαγωγή Λεμπιδάκη: 7 συλλήψεις και 15 συνολικά απαγωγείς!

2 Οκτωβρίου 2017 17:00
Απαγωγή Λεμπιδάκη: 7 συλλήψεις και 15 συνολικά απαγωγείς!

Στη σύλληψη επτά ατόμων που ενέχονται στην απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιιδάκη προχώρησε ήδη η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, στην πολύκροτη υπόθεση ενέχονται τουλάχιστον άλλα επτά- οκτώ άτομα, στα ίχνη των οποίων βρίσκεται η ΕΛΑΣ. Οι συλληφθέντες έχουν ήδη οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου και αναμένεται στη συνέχεια να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για την άσκηση των ποινικών διώξεων σε βάρος τους. Αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης και της εξιχνίασής της θα γίνει αύριο το μεσημέρι παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της Αστυνομίας Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανέμορφη: Δείτε την εντυπωσιακή κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker που έκλεισε τα 18 της χρόνια! (Photo)

Στις εικόνες φαίνονται πάνοπλοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας που συμμετείχαν στην επιχείρηση να μεταφέρουν με πολιτικά αυτοκίνητα τους απαγωγείς του επιχειρηματία, ενώ σε μια φωτογραφία φαίνεται ένας εκ των δραστών να μεταφέρεται με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε μάντρα ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου-Χανίων που είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για τον 53χρονο επιχειρηματία.

Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε μισή ώρα μετά τις 7 το πρωί και μέχρι τις 8 είχαν προκύψει όλες οι συλλήψεις, ενώ ήταν τόσο αιφνιδιαστική που οι απαγωγείς του στον χώρο που κρατείτο, κυριολεκτικά δεν κατάφεραν αντιδράσουν, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ενώ στη συνέχεια, εντοπίστηκε δεμένος, με μία αλυσίδα στο πόδι και φοβερά αδυνατισμένος μετά από μισό χρόνο στα χέρια των απαγωγέων του και ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος παρόλα όσα πέρασε, σε γενικές γραμμές είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια και σε παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις με αυτή που έγινε στο κρησφύγετο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή ακόμη 6 άτομα, φτάνοντας συνολικά τις 8 συλλήψεις. Η 8η σύλληψη είναι μία ανήλικη και συγκεκριμένα, η 16χρονη κόρη ενός εκ των συλληφθέντων, η οποία μάλιστα είχε στείλει ένα από τα μηνύματα στην οικογένεια του θύματος και ψώνιζε τις κάρτες για τα καρτοκινητά των δραστών, που μετά από κάθε χρήση τα απέρριπταν. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share