Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χανιά: Πλημμύρισε σχολείο λόγω... κακοκαιρίας! (Photo)

29 Σεπτεμβρίου 2017 13:17
Χανιά: Πλημμύρισε σχολείο λόγω... κακοκαιρίας! (Photo)

Καθηγητές και μαθητές, με κάθε μέσο, έσπρωχναν τα νερά έξω από την αίθουσα - Ένα βουλωμένο φρεάτιο έξω από το σχολείο, δεν μπόρεσε να «απορροφήσει» τον μεγάλο όγκο των νερών

Σοβαρά προβλήματα στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων, προκάλεσε η πρωινή έντονη βροχόπτωση. Ένα βουλωμένο φρεάτιο έξω από το σχολείο, δεν μπόρεσε να «απορροφήσει» τον μεγάλο όγκο των νερών, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το υπόγειο του σχολείου, στο οποίο υπάρχουν αίθουσες διδασκαλίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό! "Λουκέτο" στην Κουρούτα! Το περιστατικό στο χθεσινό επεισόδιο που "πρόδωσε" το τέλος του ριάλιτι!

Όπως δήλωσε στο flashnews.gr η διευθύντρια του σχολείου κ. Αναστασία Βρυωνάκη, στο υπόγειο που πλημμύρισε υπήρχε και μια αίθουσα με υπολογιστές. Καθηγητές και μαθητές, με κάθε μέσο, έσπρωχναν τα νερά έξω από την αίθουσα, περιμένοντας την πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι ενέργειες καθηγητών, μαθητών και στη συνέχεια των πυροσβεστών, απέτρεψαν την καταστροφή της υλικοτεχνικής υποδομής της αίθουσας και τα νερά απομακρύνθηκαν.


 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share