Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο ξύλο στην Πάτρα: Έκανε 40 ράμματα μετά από καυγά με την γιατρό της γυναίκας του!

Δεν ξανάγινε

24 Σεπτεμβρίου 2017 13:35
Απίστευτο ξύλο στην Πάτρα: Έκανε 40 ράμματα μετά από καυγά με την γιατρό της γυναίκας του!

Απόφαση για παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του γιατρού που φέρεται να προκάλεσε σοβαρά τραύματα στον σύζυγο ασθενούς με σπασμένο ποτήρι, έλαβε κατά τη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Επίσης παραπέμπει στον εισαγγελέα τον συνταξιούχο χειρουργό ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση ενώ προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από τη Διεύθυνση Υγείας και για την Κλινική στην οποία διαδραματίστηκε το συμβάν. Ο μεν πρώτος θα έκανε κοιλιοπλαστική σε γυναίκα από την Δυτική Αχαΐα και ο δεύτερος αφαίρεση χολής (ο συνταξιούχος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή: Η είδηση που πρέπει να ξέρετε όλοι οι ιδιοκτήτες ΙΧ!

Πρόκειται για ένα περιστατικό που αποκάλυψε τον περασμένο Ιούλιο η εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας. Οπως αναφερόταν στα προγενέστερα δημοσιεύματα, το περιστατικό αφορά γυναίκα η οποία είχε εισαχθεί σε κλινική της πόλης. Θα υποβάλλονταν σε μία κοιλιοπλαστική και παράλληλα επειδή είχε πρόβλημα στη χολή θα έκανε και αφαίρεση χολής. Την πρώτη επέμβαση την πραγματοποίησε πλαστικός χειρουργός και τη δεύτερη επέμβαση, της χολής, φέρεται να είχε αναλάβει να την κάνει συνταξιούχος χειρουργός.

Εξι μήνες μετά το χειρουργείο και αφού η γυναίκα είχε πάρει εξιτήριο, αισθάνθηκε πόνους στη χολή. Πήγε σε εξωτερικό γιατρό και αφού υποβλήθηκε σε σχετικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν είχε γίνει το χειρουργείο της χολής! Μετά από αυτό ο σύζυγος πήγε στην κλινική και ζήτησε από το γιατρό εξηγήσεις. Τελικά βρέθηκε με πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος που φέρεται να του προκάλεσε ο γιατρός με σπασμένο ποτήρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε θρυλικός τραγουδιστής!

Ο γιατρός από την πλευρά του υποστηρίζει σε έγγραφη αναφορά που κατέθεσε πως πάνω στον διαπληκτισμό των δύο ανδρών, ο σύζυγος έσπρωξε ένα τραπέζι που τους χώριζε, τα ποτήρια που ήσαν πάνω έσπασαν και από τα θραύσματα του προκλήθηκαν τα σημάδια (40 ράμματα έκανε συνολικά στο Νοσοκομείο Ρίου).

Πηγή: PatrasTimes

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share