Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σπαραγμός και οδύνη για τα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στην Θεσσαλονίκη! Η τελευταία πράξη του δράματος

20 Σεπτεμβρίου 2017 14:05
Σπαραγμός και οδύνη για τα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στην Θεσσαλονίκη! Η τελευταία πράξη του δράματος

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί σήμερα. Στη Νάουσα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ο 22χρονος οδηγός της μιας μηχανής θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία. Οι γονείς και οι στενοί συγγενείς έμαθαν την τραγική είδηση από την αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν για τη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Οι άλλοι δύο νεκροί – Αλβανικής καταγωγής – θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Πατέρας και γιος που είχαν έρθει από την Αλβανία και δούλευαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Επικό γλέντι από τους χρήστες! "Δεν σας άρεσε το παζελ...φάτε τώρα τα μπουγκιά..."

Στο αυτοκίνητο που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένας Γερμανός οδηγός με τη σύζυγό του, που κατευθύνονταν από τη Θεσσαλονίκη στην Χαλκιδική. Ο Γερμανός φαίνεται πως αποφάσισε να στρίψει αριστερά χωρίς να βγάλει φλας. Αποτέλεσμα οι άτυχοι οδηγοί των μηχανών να μην προλάβουν να αντιδράσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου: Νέα Σελήνη στην Παρθένο! Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share