Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήγαν για φαγητό και.... κατέληξαν στο νοσοκομείο: Πελάτες έπαθαν μαζική τροφική δηλητηρίαση σε ψητοπωλείο της Μυτιλήνης!

15 Σεπτεμβρίου 2017 12:35
Πήγαν για φαγητό και.... κατέληξαν στο νοσοκομείο: Πελάτες έπαθαν μαζική τροφική δηλητηρίαση σε ψητοπωλείο της Μυτιλήνης!

Πολλοί πελάτες γνωστού κεντρικού ψητοπωλείου της Μυτιλήνης, κατέφυγαν στο νοσοκομείο της πόλης με συμπτώματα είτε τροφικής δηλητηρίασης είτε γαστραλγίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: "Στο Survivor αντιμετώπισαν τους Τούρκους, εδώ μάλλον τους γύφτους από τον Πύργο"! Επικές ατάκες στο διαδίκτυο

Σε πέντε από αυτούς διαγνώσθηκε επίσημα τροφική δηλητηρίαση, ενώ δύο από αυτούς χρειάστηκε να εισαχθούν και να νοσηλευθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου», οι ασθενείς στο σύνολό τους φέρονται να είχαν καταναλώσει συγκεκριμένο προϊόν (κοτόπουλο) της επιχείρησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Κοντομηνάς: Στην παρουσίαση του ALPHA "ξεφτίλισε" τα στελέχη και τους σταρ τους καναλιού! Αποκάλυψη

Όπως έγινε γνωστό, τα περιστατικά παρουσιάστηκαν σε διάρκεια τριών ημερών ενώ η επιχείρηση παρά τις καταγγελίες, δεν έχει ακόμα ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share