Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρέθυμνο: Πιστολέρο έριχνε σφαίρες σε σπίτια και οχήματα!

14 Σεπτεμβρίου 2017 17:15
Ρέθυμνο: Πιστολέρο έριχνε σφαίρες σε σπίτια και οχήματα!

Ο δράστης αρνήθηκε να αποκαλύψει τα κίνητρά του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα για να απολογηθεί ο 49χρονος πιστολέρο που σκόρπισε τον τρόμο στην οικογένεια ενός 37χρονου, ανοίγοντας πυρ εναντίον του σπιτιού του και των οχημάτων του σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου το πρωί της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προφυλακίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Στέφανος Χίος!

Ο δράστης, που είχε προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο οίκημα, το Ι.Χ. αυτοκίνητο και το Ι.Χ. του ιδιοκτήτη, αρνήθηκε να αποκαλύψει τα κίνητρά του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ήθελε να ξεκαθαρίσει προσωπικές διαφορές που είχε με τον 37χρονο.

Στον τόπο του περιστατικού, βρέθηκαν κάλυκες, δύο συγκεντρωτήρες φυσιγγίων και βολίδες που εξακριβώθηκε ότι προέρχονταν από το όπλο του 49χρονου, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν και άλλα φυσίγγια και μια συσκευασία η οποία περιείχε 125 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού που εστάλη στο Τελωνείο Ρεθύμνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στη showbiz: Διέλυσαν τα πάντα μετά από 7 χρόνια και 2 παιδιά!

Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και του ασκήθηκε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share