Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Το δέμα από την Ολλανδία που του έφερε ο ταχυδρόμος είχε μέσα... ecstasy!

Δεν άφηνε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν!

14 Σεπτεμβρίου 2017 11:43
Λάρισα: Το δέμα από την Ολλανδία που του έφερε ο ταχυδρόμος είχε μέσα... ecstasy!

Στο σπίτι του νεαρού, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του, βρέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και 367,6 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, ενώ κατασχέθηκαν ένα tablet, ένας φορητός υπολογιστής, δύο κινητά και 600 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" στην Μύκονο: Οι Θεσσαλονικές φιλενάδες είχαν... "καυτές" διαθέσεις! Χαμός στην πισίνα (video)

Έκανε τον… ζόρικο στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τον τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει ένα φάκελο αλληλογραφίας γεμάτο με χάπια ecstasy από την είσοδο της πολυκατοικίας του στη Λάρισα, ένας 25χρονος Έλληνας.

Προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη, αντιστάθηκε και έσπρωξε έναν αστυνομικό, αλλά τελικά βρέθηκε με χειροπέδες. Στο φάκελο, που του είχε σταλεί ταχυδρομικά από την Ολλανδία και ανέγραφε ψεύτικα στοιχεία παραλήπτη, βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με 100 ναρκωτικά χάπια ecstasy. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αποστολέα βρίσκονται σε εξέλιξη

Ακόμη, στο σπίτι του νεαρού, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του, βρέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και 367,6 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, ενώ κατασχέθηκαν ένα tablet, ένας φορητός υπολογιστής, δύο κινητά και 600 ευρώ. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για αντίσταση και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Σε νέα σχέση ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης λίγες μέρες μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου! Τρομερό παρασκήνιο (video)

Με δέμα που προερχόταν από το εξωτερικό παρέλαβε 99 ναρκωτικά χάπια Ecstasy και ένας 29χρονος Έλληνας που συνελήφθη σε περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν για να ταυτοποιήσουν τον αποστολέα των ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share