Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χίος: Νεκρός ανασύρθηκε δύτης που έκανε υποθαλάσσιες εργασίες!

11 Αυγούστου 2017 22:44
Χίος: Νεκρός ανασύρθηκε δύτης που έκανε υποθαλάσσιες εργασίες!

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 47χρονος δύτης, ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα στην είσοδο του παραλιακού οικισμού στην περιοχή της Λαγκάδας στο νησί της Χίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόνος στο σεξ: Τι μπορεί να σημαίνει και πώς αντιμετωπίζεται;

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας politischios, o άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε υποθαλάσσιες εργασίες μαζί με έναν ακόμη δύτη.

Ωστόσο, όταν ο έτερος δύτης ανέβηκε στην επιφάνεια του νερού, διαπίστωσε ότι ο 47χρονος είχε μείνει στον βυθό. Στη συνέχεια και όταν ο ίδιος λίγα μόλις λεπτά μετά βούτηξε προκειμένου να δει τι έχει συμβεί διαπίστωσε ότι ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Αμεσα, ο δεύτερος δύτης ειδοποίησε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καταβάλλοντας προσπάθειες να κρατήσουν τον άλλο δύτη στη ζωή, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική περιγραφή ενός θύματος του γιου του Πρέκα: «Δεν τον κάνανε καλά τέσσερις αστυνομικοί..κλήθηκε φρουρά από το υπόγειο του κτιρίου»

Τέλος, η σορός του 47χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή έτσι ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του.

Πηγή:iefimerida.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share