Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μύκονος: Τζετ σκι παρέσυρε γνωστό γιατρό - Τον παράτησε και έφυγε ο οδηγός!

9 Αυγούστου 2017 23:55
Μύκονος: Τζετ σκι παρέσυρε γνωστό γιατρό - Τον παράτησε και έφυγε ο οδηγός!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 58χρονος ο οποίος χτυπήθηκε από τζετ σκι το απόγευμα της Τρίτης την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο μαζί με τον 19χρονο γιο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαθιά θλίψη! Έφυγε από την ζωή σπουδαία ηθοποιός!

Ειδικότερα, ο 58χρονος άνδρας, οδοντίατρος στο επάγγελμα, βρισκόταν στην περιοχή της Μικράς Λιάς κάνοντας ψαροντούφεκο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες διερχόμενο τζετ σκι τον τραυμάτισε σοβαρά. Στη συνέχεια ο οδηγός εγκατέλειψε άμεσα το σημείο.

Ο 58χρονος έμεινε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ευτυχώς ο γιος του που βρισκόταν στο σημείο κάλεσε σε βοήθεια διερχόμενη βάρκα που τους μετέφερε στην ακτή καθώς το λιμενικό θα αργούσε από το σημείο που βρισκόταν τη στιγμή εκείνη να φτάσει έγκαιρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ινδία: Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες με τα προφυλακτικά: "Είναι πολύ μικρά..."

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη Μύκονο στον Πειραιά, στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ενώ άμεσα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια της οποία αφαιρέθηκαν από το κεφάλι του υπολείμματα από το σκάφος, μεγέθους τριών εκατοστών.

Ο άτυχος άνδρας έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το χτύπημα ενώ κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γνώριζες; 8 πράγματα που οι γιατροί στα επείγοντα δεν βάζουν ποτέ στο σπίτι τους!

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι λιμενικές αρχές της Μυκόνου πραγματοποιούν έρευνες προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διενεργήθηκε το συμβάν αλλά και για τον εντοπισμό του δράστη.


Πηγή: iefimerida.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share