Σάββατο, 04 Απριλίου 2020

Λαμία: Ελεύθεροι οι γονείς του βρέφους που κατάπιε ναρκωτικά! Τι ήταν αυτό που έπεισε τους δικαστές;

3 Αυγούστου 2017 19:39
Λαμία: Ελεύθεροι οι γονείς του βρέφους που κατάπιε ναρκωτικά! Τι ήταν αυτό που έπεισε τους δικαστές;

Τώρα ο πατέρας λέει ότι το μπουκάλι με τα χάπια το έριξε ο μεγάλος γιος και δεν πρόλαβε να μαζέψει όσα έπεσαν απ' έξω

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς του 18μηνου μωρού, που το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας καταπιεί ναρκωτικό χάπι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μερομήνια 2018: Τι καιρό θα κάνει τον φετινό χειμώνα; Πότε θα πέσουν τα πρώτα χιόνια; Θα ντυθεί στα λευκά και η Αθήνα;

Σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελέως, Αρετής Δελόγλου ο 23χρονος πατέρας του μωρού θα έχει επιπλέον την υποχρέωση να δίνει το «παρών» δύο φορές το μήνα στο ΑΤ Στυλίδας, ενώ του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Αναφορικά με το πιο σημαντικό σημείο αυτό της επιμέλειας των παιδιών, η απόφαση είναι να τους αφαιρεθεί προσωρινά η επιμέλεια μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις και να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ της Τετάρτης, τα δύο μεγαλύτερα αδελφάκια του μωρού ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών βρίσκονται για εξετάσεις στην Αθήνα με την υποστήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού». Εκεί θα παραμείνουν μέχρι να γίνουν όλες οι εξετάσεις που θα πιστοποιούν ότι είναι καλά στην υγεία τους και στη συνέχεια θα δοθεί οριστική απόφαση.

Ευχάριστο είναι και το γεγονός ότι οι γιατροί στο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται το 18 μηνών μωρό είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός Θρασκιά - Φωτόπουλου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έβαλαν τέλος στον γάμο τους!

Ποια εκδοχή «έπεισαν» οι γονείς

Οι γονείς αρνούνται ότι έδωσαν οι ίδιοι το ναρκωτικό χάπι στο παιδί τους όπως υποστήριξαν σε δηλώσεις τους λίγο πριν επισκεφθούν την Εισαγγελέα. «Δεν έδωσα εγώ τα χάπια στο μωρό...», είπε ο 23χρονος πατέρας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share