Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λάρισα: Επιδειξίας αναστατώνει τις γυναίκες στη Λάρισα - Δεν διστάζει να αυνανιστεί ακόμα και μπροστά σε ανήλικα κορίτσια

1 Αυγούστου 2017 18:28
Λάρισα: Επιδειξίας αναστατώνει τις γυναίκες στη Λάρισα - Δεν διστάζει να αυνανιστεί ακόμα και μπροστά σε ανήλικα κορίτσια

Δεν διστάζει να αυνανιστεί ακόμα και μπροστά σε ανήλικα κορίτσια

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στις γειτονιές της Λάρισας για να εντοπίσει ένα νεαρό επιδειξία ο οποίος έχει προκαλέσει πανικό σε γυναίκες ή ακόμη και σε ανήλικα κορίτσια, καθώς δεν διστάζει να αυνανίζεται μπροστά τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Zara: Τα 3 οικονομικά ολόσωμα μαγιό που κάνουν θραύση

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν δεχθεί οι αστυνομικοί, ο σάτυρος κρύβεται τα τελευταία βράδια σε ένα ακατοίκητο σπίτι συγκεκριμένου δρόμου και, μόλις εντοπίζει τα θύματά του, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους και χαϊδεύει προκλητικά τα γυμνά γεννητικά του όργανα! Αμέσως μετά, τρέπεται σε φυγή και εξαφανίζεται.

Παρόμοια περιστατικά κατήγγειλαν και οι κάτοικοι άλλης περιοχής της πόλης, αλλά ο επιδειξίας κατορθώνει κάθε φορά να διαφεύγει, παρά τις έρευνες των αστυνομικών οι οποίοι εκτιμούν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Πάντως, έχουν σαφή περιγραφή του, βάσει της οποίας προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share