Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αδιανόητο τροχαίο στα Χανιά: Γυναίκα οδηγός καρφώθηκε με το αυτοκίνητό της σε αυλή μονοκατοικίας! (photos)

1 Αυγούστου 2017 17:30
Αδιανόητο τροχαίο στα Χανιά: Γυναίκα οδηγός καρφώθηκε με το αυτοκίνητό της σε αυλή μονοκατοικίας! (photos)

Ηταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας όταν άγνωστο για ποιο λόγο, μία γυναίκα οδηγός που κινούταν επί της οδού Αν. Γογονή με κατεύθυνση προς Χανιά...προσγείωσε το αυτοκίνητο της μέσα στην αυλή ενός σπιτιού.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη, όταν η γυναίκα, στο αυτοκίνητο της οποίας επέβαινε στο πίσω κάθισμα και το παιδί της, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στην αυλή ενός σπιτιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δύο νεκροί στην τραγωδία της Λακωνίας: Πήγε να βοηθήσει τον φίλο του και σκοτώθηκε και αυτός!

Έκπληκτοι οι κάτοικοι αλλά και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού είδαν το αυτοκίνητο να προσγειώνεται στη μονοκατοικία και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την οδηγό και το παιδί και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικές εξετάσεις καθώς όσο παράδοξο και αν ακούγεται δεν υπήρξε κανείς απολύτως τραυματισμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απίστευτη κοροϊδία του Deal και οι καταγγελίες των παικτών για την απάτη και τα χρήματα που δεν δίνουν! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το τμήμα Τροχαίας.

Πηγή: zarpanews.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share