Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Συναυλία Ρέμου - Ραμαζότι: Γλέντι μέχρι τα ξημερώματα στο «Nammos»! Ξέφρενος χορός στα τραπέζια και... μπάνιο με σαμπάνιες (video)

28 Ιουλίου 2017 12:43
Συναυλία Ρέμου - Ραμαζότι: Γλέντι μέχρι τα ξημερώματα στο «Nammos»!  Ξέφρενος χορός στα τραπέζια και... μπάνιο με σαμπάνιες (video)

Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο που έχει εξασφαλίσει το protothema.gr, οι πιστοί θαυμαστές των αοιδών, αν και η ώρα είναι σίγουρα περασμένη και έχει ξημερώσει, διασκεδάζουν με την «ψυχή» τους

Άλλη χάρη έχει η διασκέδαση μέσα στη νύχτα και άλλη όταν έρχεται το ξημέρωμα! Όταν το πρώτο φως «χτυπά» τα μάτια και ο χορός και δεν έχει σταματήσει ποτέ, και συνεχίζεται... Κάπως έτσι έγινε και στο «Nammos» στη θρυλική συναυλία Ρέμου - Ραμαζότι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού το τριήμερο! Αναλυτικές προβλέψεις ...

Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο που έχει εξασφαλίσει το protothema.gr, οι πιστοί θαυμαστές των αοιδών, αν και η ώρα είναι σίγουρα περασμένη και έχει ξημερώσει, διασκεδάζουν με την «ψυχή» τους.

Τι κι αν έφυγε ο Αντώνης, τι καν ο Ερος δεν είναι πια στη σκηνή, όσοι έχουν παραμείνει στον συναυλιακό χώρο, βρέχουν τα πόδια τους στη θάλασσσα και χορεύουν, κορίτσια παραμένουν ακόμη στα τραπέζια και λικνίζουν τα κορμία τους, ενώ άντρες λούζουν όλο το κορμί τους με σαμπάνιες. Ο κόσμος είναι αρκετός και δεν λέει να σταματήσει το πάρτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική λεπτομέρεια από την τραγωδία της Κομοτηνής: Που βρίσκονταν τα δύο παιδιά πριν βρουν τραγικό θάνατο;

Δείτε το επίμαχο βίντεο που αποτυπώνει το ατελείωτο πάρτι της συναυλίας της χρονιάς

Πηγή: protothema.gr

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share