Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πάτρα: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το βρέφος - Στον ανακριτή οι γονείς

27 Ιουλίου 2017 14:00
Πάτρα: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το βρέφος -  Στον ανακριτή οι γονείς

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη το πρωί στον ανακριτή Πατρών, πήραν σήμερα ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα, οι οποίοι κατηγορούνται για την κακοποίηση του επτά μηνών παιδιού τους.

Οι δύο δύο νεαροί γονείς ηλικίας 19 και 27 ετών συνελήφθησαν στην Πάτρα με τις κατηγορίες ότι έκαιγαν και κακοποιούσαν τον μόλις επτά μηνών παιδί τους.

Παραμένει νοσηλευόμενο το κοριτσάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το κοριτσάκι παραμένει νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας όπου οι γιατροί προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές που έχει στο σώμα της από τα εγκαύματα και τους μώλωπες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία στην αεροπορική τραγωδία της Λάρισας: Ήταν σε υπηρεσία στο νοσοκομείο που παρέλαβε τις σορούς η μνηστή του 34χρονου!

Τι αναφέρει η ιατροδικαστής

Πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας χαρακτηρίζει η ιατροδικαστής Αγγελική αφού τα σημάδια από την κακοποίηση στο κορμάκι του μωρού μαρτυρούν την αγριότητα με την οποία βασανίστηκε το μικρό αγγελούδι. Βασανιστήρια που δεν θα μπορούσε να κάνει το χέρι ενός δίχρονου παιδιού όπως θέλουν οι γονείς του βρέφους να υποστηρίζουν, αλλά το χέρι ενός ενήλικα.

Οι γονείς αρνούνται κάθε κατηγορία

Οι δυο γονείς υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι τόσο τα εγκαύματα στο σώμα της μικρής όσο και τα κατάγματα, προκλήθηκαν από τον αδερφό της, που είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος. Εκείνοι όπως είπαν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν χτυπημένο και το μετέφεραν σε νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα: Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν είναι πλέον μαζί! (video)

Το χρονικό

Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν οι γονείς αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το επτά μηνών αγγελούδι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε μώλωπες και καψίματα σε όλο του το κορμάκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες εικόνες από την αεροπορική τραγωδία στην Λάρισα: Νεκροί οι δύο επιβάτες! Ποια τα αίτια του δυστυχήματος;

Στη συνέχεια το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται με εγκαύματα και κατάγματα στο κορμάκι του, Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο φέρεται να είχε δεχθεί επίθεση στο μάτι.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, το νέο στοιχείο ήρθε στο φως μετά από καταγγελία στην Αστυνομία από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.

Το μωρό ήταν χτυπημένο στο μάτι, ενώ αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία η οποία εστάλη στον Εισαγγελέα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες,η δικογραφία ανασύρεται μετά το νέο περιστατικό και συσχετίζεται.

Αμέσως ξεκίνησαν οι αστυνομικές έρευνες, οι οποίες διαπίστωσαν ότι οι καταγγελίες είχαν βάση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share