Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: "Δίνουν" το αδελφάκι του και 2χρονο γιο τους οι γονείς - τέρατα στην Πάτρα για την κακοποίηση του 7 μηνών βρέφους!

25 Ιουλίου 2017 10:40
Απίστευτο:

Φρίκη προκαλούν όσα αποκαλύφθηκαν μπροστά στα μάτια των γιατρών του «Καραμανδανείου» όταν οι νεαροί γονείς μετέφεραν το επτά μηνών βρέφος τους στο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Το μωρό έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και εγκαύματα πιθανότατα από τσιγάρο. Έγινε άμεσα εισαγωγή του παιδιού για νοσηλεία.

Το ζευγάρι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη 26 Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η κορούλα μου έφυγε στον αέρα και κατέληξε στην θάλασσα" - Σπαράζει καρδιές ο πατέρας της άτυχης Κατερίνας!

Οι δυο γονείς του ανήλικου βρέφους, ηλικίας επτά μηνών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν στον Ανακριτή Πατρών.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι γονείς στους αστυνομικούς υποστήριξαν ότι τόσο τα εγκαύματα στο σώμα της μικρής όσο και τα κατάγματα, προκλήθηκαν από τον αδερφό της, που είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος. Εκείνοι όπως είπαν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν χτυπημένο και το μετέφεραν σε νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας και απολαμβάνει τις βουτιές του σε ιδιωτική πισίνα! (photos)

Η μητέρα λέει ότι το έγκαυμα που έχει το παιδί είναι από καυτό γάλα και όχι από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του. Για τα κατάγματα ισχυρίζεται ότι το άλλο ανήλικο παιδάκι της οικογένειας, το έριξε χωρίς όπως είπε να προλάβει να το αποτρέψει. Η 27χρονη αρνείται τις κατηγορίες, με τον δικηγόρο που τους εκπροσωπεί να τονίζει πως όλοι αναμένουν την ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν τελικά οι σωματικές βλάβες προέρχονται όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι από το άλλο ανήλικο παιδί τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share