Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεσσηνία: Πέντε άτομα συνελήφθησαν για καλλιέργεια κάνναβης!

18 Ιουλίου 2017 17:40
Μεσσηνία: Πέντε άτομα συνελήφθησαν για καλλιέργεια κάνναβης!

Λαβράκι έβγαλαν οι εναέριες περιπολίες των πτητικών μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Μεσσηνία.

Ειδικότερα και στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του δήμου Οιχαλίας, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, αλλά και τη συνδρομή της υπηρεσίας Εναέριων Μέσων , φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέξτε να προλάβετε: Το πιο πολυτελές σούπερ μάρκετ της Ελλάδας ζητάει προσωπικό με τρομερούς μισθούς! Κάντε αίτηση ΕΔΩ

Ο συγκεκριμένος χώρος είχε εκχερσωθεί και είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να στηθεί η φυτεία με τα 154 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,50 μέτρου. Τα δενδρύλλια αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα εκ των οποίων οι τέσσερις αλλοαδαποί, ενώ ο ένας εξ αυτών είναι ανήλικος. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό "βόμβα": Πασίγνωστη και κούκλα Ελληνίδα "μπαίνει" στους "Νομάδες"! Όχι δεν πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share