Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μύκονος: Βαποράκια καυγάδιζαν μπροστά στα μάτια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού (video)

14 Ιουλίου 2017 00:47
Μύκονος: Βαποράκια καυγάδιζαν μπροστά στα μάτια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού (video)

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν με τα κινητά τους το επεισόδιο

Στιγμές έντασης επικράτησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Μύκονο και συγκεκριμένα στη Μικρή Βενετία, η οποία είχε κατακλυστεί από τουρίστες που διασκέδαζαν.

Σερβιτόροι και πορτιέρηδες από τα μπαρ, υπάλληλοι σεκιούριτι του δήμου αλλά και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, πρωταγωνίστησαν σε έναν άνευ προηγουμένου καβγά.

Ο λόγος δεν ήταν κάποια παρεξήγηση μεταξύ μεθυσμένων θαμώνων, αλλά ο εντοπισμός ατόμων που πουλούσαν ναρκωτικά, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο κύριος Ατζαμόγλου στη σελίδα του στο facebook, εξιστορώντας τα γεγονότα: «Μετά τη δουλειά και αφού κλείσαμε τα μαγαζιά μας εγώ και μερικοί φίλοι πήγαμε κατά τις 3 σε γνωστό μπαράκι της Μικρής Βενετίας να πιούμε ποτό. Κατά τις 4 είπαμε να αλλάξουμε μπαρ να πιούμε άλλο ένα αλλά να μην αργήσουμε πολύ γιατί το πρωί όλοι είχαμε δουλειά !!! Στο δρόμο μας προηγούνταν τα κορίτσια της παρέας (λίγο μπροστά) και συνάντησαν ένα Πακιστανό που προσφέρθηκε να τους δώσει οδηγίες για το πιο μπαράκι είναι καλό και να τους πουλήσει και κάτι να φτιαχτούν. Αμέσως εμείς που ήμασταν από πίσω υποψιαστήκαμε τον πονηρό σκοπό του αλλά προσποιηθήκαμε τους τουρίστες για να δούμε που το πάει ! Δίπλα πέρασε ένας άλλος Πακιστανός πολύ μοδάτος και περιποιημένος με ένα ζευγάρι Άγγλων και αφού χαιρέτησε το συνεργό του πούλησε στους Άγγλους λίγη κοκαΐνη. Οι υποψίες μας είχαν επιβεβαιωθεί και έτσι αποφασίσαμε να σταματήσουμε αυτό το κακό γιατί αύριο μπορεί να ήταν κάποιος δικός σου άνθρωπος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπικίνι: Αυτή είναι η ιστορία του πιο θρυλικού μαγιό!
Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου, ο Πακιστανός επιχείρησε να ξεφύγει αλλά τον κυνήγησε ο ίδιος, υπάλληλοι του μπαρ Semeli, αλλά και σεκιούριτι που έχει προσλάβει ο δήμος για να εντοπίζουν ύποπτες κινήσεις και να ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία. Κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν έξω από ένα σουβλατζίδικο. Τότε εμφανίστηκαν τα άλλα μέλη της σπείρας. «Πέρασε όλη η σπείρα των Πακιστανών που τριγυρνάνε στα σοκάκια προσπαθώντας να μας αποπροσανατολίσουν και να γλιτώσουν το φίλο τους. Ένας μάλιστα ήρθε και πούλησε άγρια μαγκιά προσποιούμενος τον τουρίστα αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια των ανθρώπων εκεί τον ακινητοποιήσαμε ώσπου ήρθε η αστυνομία και ανέλαβε την κατάσταση! Ευχαριστώ την αστυνομία που κάνει τα αδύνατα δυνατά να ανταποκριθεί σε κάθε πρόβλημα».


 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share