Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Από αυτό πέθανε η Ρωσίδα τουρίστρια!

9 Ιουλίου 2017 14:59
Σοκ στην Κρήτη: Από αυτό πέθανε η Ρωσίδα τουρίστρια!

Σοκάρουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας για τα αίτια θανάτου της τουρίστριας από τη Ρωσία, που εξέπνευσε λίγο μετά την άφιξή της στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1, ο θάνατος της γυναίκας αλλά και η κατάρρευση του συζύγου της οφείλονται πιθανότατα σε δηλητηριώδη μανιτάρια, τα οποία φαίνεται ότι το ζευγάρι κατανάλωσε πριν φθάσει στην Ελλάδα.

Οι εκτιμήσεις αυτές στηρίζονται στα όσα ανέφερε στις Αρχές η κόρη του ζευγαριού, η οποία εξετάζεται από γιατρούς, καθώς όπως ανέφερε, δοκίμασε και εκείνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Αυτό το σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα που βρίσκεται σε έξαρση!

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 45χρονου πατέρα, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, φαίνεται ότι είναι κρίσιμη αλλά και μη αναστρέψιμη.

Η οικογένεια, με τα δύο παιδιά, έφθασε για διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης λίγη ώρα πριν το θάνατο της 41χρονης γυναίκας και την κατάρρευση του 45χρονου πατέρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολυοργανική ανεπάρκεια.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η Πρεσβεία της Ρωσίας, η οποία έχει ζητήσει την πλήρη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της 41χρονης, ενώ έχει αναλάβει και την επιστροφή των δύο παιδιών της οικογένειας σε συγγενικά τους πρόσωπα στη Ρωσία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share