Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ με το αγοράκι που περιφερόταν μόνο του στην Λάρισα! Άφαντοι οι γονείς του- Δεν μιλάει σε κανέναν

6 Ιουλίου 2017 15:50
Θρίλερ με το αγοράκι που περιφερόταν μόνο του στην Λάρισα! Άφαντοι οι γονείς του- Δεν μιλάει σε κανέναν

Έντονος είναι ο προβληματισμός των γιατρών και των παιδοψυχολόγων που προσπαθούν να βοηθήσουν το 1,5 έτους αγοράκι, το οποίο περιφερόταν μόνο του στο κέντρο της Λάρισας.

Αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς είναι ότι το παιδί δεν ανταποκρίνεται σε όσους του μιλούν, ενώ η φυσική του κατάσταση είναι καλή και φορά καθαρά ρούχα.

Οι ίδιοι εκτιμούν ότι πιθανόν το αγοράκι να μην ανταποκρίνεται γιατί είναι πολύ μικρό ή γιατί δεν κατανοεί τη γλώσσα, ενώ πιθανόν να βρίσκεται και σε συναισθηματική φόρτιση.

Την ίδια ώρα οι υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός και αναζητούν την οικογένεια του παιδιού, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κάποιον από τους γονείς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 διάσημοι Έλληνες που ανακάλυψαν την αλήθεια κάνοντας τεστ DNA! - Οι διαμάχες και τα... στιγμιαία λάθη! (Photo)

Το αγοράκι φιλοξενείται σε δομή του δήμου Λάρισας και είναι υπό την επίβλεψη κοινωνικής λειτουργού του Δήμου.

Αυτό που δυσκολεύει τους αστυνομικούς να δώσουν μια λύση στο μυστήριο του εντοπισμού του παιδιού είναι το γεγονός ότι το παιδί δεν είχε ίχνη εγκατάλειψης στην εμφάνισή του, καθώς φορούσε καθαρά ρούχα και ήταν περιποιημένο.

Σημειώνεται ότι το αγοράκι εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι αναζήτησαν τους γονείς του, χωρίς αποτέλεσμα όμως και έτσι απευθύνθηκαν στην αστυνομία.

Πηγή: star.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share