Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχίλα: Τεράστιο φίδι κοντά σε σπίτια στην Ευρυτανία! (Photo)

1 Ιουλίου 2017 19:07
Ανατριχίλα: Τεράστιο φίδι κοντά σε σπίτια στην Ευρυτανία! (Photo)

Συνηθισμένοι στην παρουσία ερπετών είναι οι κάτοικοι του χωριού Φουσιανά στην Πρασιά Ευρυτανίας, αφού η κοινότητα βρίσκεται στην πλαγιά των Αγράφων. Όμως, το φίδι με μέγεθος που ξεπερνάει όσα γνώριζαν, τους έκανε να πάρουν γερή λαχτάρα όταν το αντίκρισαν κοντά στα σπίτια τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το δημόσιο ευχαριστώ της Βαλαβάνη σε ένα πρόσωπο... έκπληξη και η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο!

Το ερπετό, το είδος του οποίου δεν γνώριζαν οι χωριανοί, έφτανε σε μήκος περίπου δυόμισι μέτρων! Όταν εντοπίστηκε σε ένα χωράφι πολύ κοντά στα σπίτια της κοινότητας, προφανώς αναζητώντας ένα πιο δροσερό μέρος, σήμανε αμέσως συναγερμός και πολλοί κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν το ασυνήθιστο θέαμα.



Ο φόβος για το άγνωστο είδος του τεράστιου φιδιού, τους έκανε να το βγάλουν από τη μέση και να το στείλουν σε ειδικούς για να εξακριβώσει εκείνος αν πρόκειται για κάποιο είδος δηλητηριώδους ερπετού ή συσφιγκτήρα τύπου πύθωνα, που έτσι κι αλλιώς είναι επικίνδυνα όχι μόνο για τα ζώα της περιοχής, αλλά και για τον άνθρωπο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share