Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μάνα και κόρη έκαναν φαρμακείο «φύλλο και φτερό» στην Λάρισα!

26 Ιουνίου 2017 20:15
Μάνα και κόρη έκαναν φαρμακείο «φύλλο και φτερό» στην Λάρισα!

Οι δράστιδες άρπαξαν 113 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, βγήκαν τρέχοντας από το φαρμακείο και μπήκαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 63χρονος σύζυγος και πατέρας τους

Με το πρόσχημα ότι ήθελαν φάρμακα που δεν βρίσκονταν στις προθήκες ενός φαρμακείου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη μια 59χρονη Ελληνίδα και η 24χρονη κόρη της που βρήκαν την ευκαιρία να αδειάσουν το ταμείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Ο Χρανιώτης καρφώνει την Παπαδοπούλου «Δεν μου έλεγε ούτε Καλημέρα!» - Τι αποκάλυψε για την συμπεριφορά της στο παιχνίδι ; (video)

Οι δράστιδες άρπαξαν 113 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, βγήκαν τρέχοντας από το φαρμακείο και μπήκαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 63χρονος σύζυγος και πατέρας τους! Όμως, η κλοπή που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Τεμπών. Σε βάρος των μελών της… οικογενειακής σπείρας, που δεν εντοπίστηκαν, σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ειρήνης Κολιδά για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες στο Survivor! (Video)

Ξεκλείδωτο βρήκαν δύο Έλληνες ηλικίας 40 και 35 χρόνων το αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει μια 38χρονη σε περιοχή της Χαλκιδικής κ βρήκαν την ευκαιρία να το ανοίξουν και να κλέψουν από μέσα ένα μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Όμως, εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου που βρήκαν στην κατοχή τους μέρος των κλοπιμαίων τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενους για κλοπή.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share