Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο τηλεοπτικός "Σουλεϊμάν" έρχεται να επενδύσει πάνω από 2 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα! Δείτε σε ποια περιοχή και σε τι αντικείμενο

22 Ιουνίου 2017 23:12
Ο τηλεοπτικός

Το ζευγάρι των δημοφιλών Τούρκων ηθοποιών, Μπεργκιουζάρ Κορέλ και Χαλίτ Εργκέντς με τον τελευταίο να είναι ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό και ως «Σουλεϊμάν», έρχεται στην Ελλάδα για να επενδύσει στα Γιάννινα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τρόφιμο!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τις τελευταίες μέρες τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι των Τούρκων ηθοποιών είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει μία επένδυση αξίας 8 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών (περίπου 2,1 εκατ. ευρώ) στην Ήπειρο με την επισήμανση ότι ο Χαλίτ Εργκέντς, είχε αγοράσει το 2013 έκταση στα Ιωάννινα με σκοπό να φτιάξει τουριστική μονάδα.

Επίσης, στα τουρκικά ΜΜΕ σημειώνεται ότι ο τηλεοπτικός «Σουλεϊμάν» γοητεύτηκε από την ομορφιά της ελληνικής ενδοχώρας και προχώρησε στην αγορά στρεμμάτων, με σκοπό την κατασκευή ξενοδοχειακής επιχείρησης ή ενός πολυτελούς σαλέ. Έχει το πλάνο έτοιμο, όπως υπογραμμίζουν οι Τούρκοι, αλλά η σύμβαση της υπογραφής του έργου παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα.

πηγη: epiruspost.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share