Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ηλεία: Ένας ξεχωριστός γάμος και μια συγκινητική ιστορία - Ζευγάρι δασκάλων παντρεύτηκε και έκανε παρανυφάκια τους μαθητές τους! (Photo)

12 Ιουνίου 2017 16:41
Ηλεία: Ένας ξεχωριστός γάμος και μια συγκινητική ιστορία - Ζευγάρι δασκάλων παντρεύτηκε και έκανε παρανυφάκια τους μαθητές τους! (Photo)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ο γάμος μιας δασκάλας από την Ηλεία.

Αυτό που κάνει την ρομαντική της ιστορία ξεχωριστή είναι το γεγονός ότι ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι και εκείνος δάσκαλος και μάλιστα διαδάσκουν στο ίδιο σχολείο!

Όμως, η Ρωξάνη Μαρτίνη, αναπληρώτρια δασκάλα στο δημοτικό σχολείο Κούμανι του Ν. Ηλείας, αποφάσισε ότι, απλά, δεν μπορεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς την τάξη της. «Είναι σαν οικογένεια η τάξη μου», είπε η Ρωξάνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με διπλή αποχώρηση από το παιχνίδι! (video)

«Ήταν η πρώτη χρονιά που συνεργάστηκα με τον πλέον σύζυγο μου, στο ίδιο σχολείο και έτσι ξέραμε πως δεν μπορούσαν να λείπουν οι μικροί μαθητές μας από μια τόσο ξεχωριστή μέρα», λέει η δασκάλα.

Οι μικρές μαθήτριες βάζοντας τον καλύτερό τους εαυτό και όλη την αγάπη τους, έκλεψαν την παράσταση στην εκδήλωση ως παρανυφάκια και έκαναν τη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των μαθητριών. Μεγαλώνουν εξαιρετικά παιδιά, που θα δώσουν απλόχερη αγάπη στον κόσμο μας που τόσο την έχει ανάγκη», σημειώνει η ίδια.

Πηγή: dete.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share