Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λάρισα: Πήγε για one night stand στην πιλοτή και έμεινε χωρίς... λεφτά και αυτοκίνητο!

10 Ιουνίου 2017 16:03
Λάρισα: Πήγε για one night stand στην πιλοτή και έμεινε χωρίς... λεφτά και αυτοκίνητο!

Οι ερωτικές στιγμές που συνέβησαν στην πυλωτή πολυκατοικίας στην Λάρισα, δεν είχαν την κατάληξη που περίεμενε ο 44χρονος άνδρας, καθώς τραυματίσηκε άσχημα από επίθεση με τούβλο. Δεν επρόκειτο για τυχαίο γεγονός καθώς την επίθεση έκανε συνεργός της 41χρονης γυναίκας που είχε "σαγηνεύσει" το θύμα.

Ο άτυχος άνδρας είχε γνωρίσει σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης τη «γυναίκα αράχνη», που συνοδευόταν από έναν 24χρονο και έναν 25χρονο. Αφού πέρασαν από πολλά νυχτερινά κέντρα διασκεδάζοντας μαζί, οι νεαροί έφυγαν και το ζευγάρι κατέληξε σε πυλωτή πολυκατοικίας για ένα βιαστικό on night stand, που έμελλε να πάρει απροσδόκητη τροπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι! Η χαμένη ασυλία και το... αντίο - Παρασκήνιο

Ξαφνικά, ο 44χρονος δέχθηκε χτύπημα που του άνοιξε το κεφάλι και ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά άρπαξε από τις τσέπες του 3.100 ευρώ και το κλειδί του οχήματός του. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε μαζί με τη γυναίκα! Το θύμα μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο της Λάρισας και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αλλά πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια για να καταγγείλει τη ληστεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνες ηθοποιοί που ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρια μέσα από τα γυρίσματα!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την άμεση έρευνα των αστυνομικών, οι οποίοι συνέλαβαν τους δυο νεαρούς, οι οποίοι συνόδευαν νωρίτερα την 41χρονη. Στην προανάκριση προέκυψε ότι είχαν προσχεδιάσει τη ληστεία μαζί με τη γυναικα που ανέλαβε να «πουλήσει» έρωτα στο θύμα. Η «πέτρα του σκανδάλου» αναζητείται, ενώ ο 25χρονος και ο 24χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Πηγή: e-radio.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share