Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε κοριτσάκι που έκανε ποδήλατο! Καρέ - καρέ η στιγμή του ατυχήματος

2 Ιουνίου 2017 14:54
Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε κοριτσάκι που έκανε ποδήλατο! Καρέ - καρέ η στιγμή του ατυχήματος

Το βίντεο πόσταρε στο Facebook η μητέρα του κοριτσιού, ζητώντας πληροφορίες για το όχημα το οποίο παρέσυρε και παράτησε τραυματισμένη στο δρόμο την κόρη της.

Η Φωτεινή Σαμαρά ανέβασε σε δημόσια ομάδα στο Facebook το βίντεο όπου κατεγράφη το ατύχημα, ζητώντας παράλληλα επιπλέον πληροφορίες για το όχημα, μάρκας Alfa Romeo 147, μαύρου χρώματος, με φιμέ τζάμια και ασημί χειρολαβές στις πόρτες.«Η πινακίδα του είναι στο πλάι. Ίσως κάποιος να ξέρει κάτι με τα χαρακτηριστικά που δίνω» γράφει σχετικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Η τραγική ψυχολογική κατάσταση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η οικειοθελής αποχώρηση! Όλο το παρασκήνιο

Το κορίτσι τραυματίστηκε και θα χρειαστεί λίγος καιρός για να γίνει τελείως καλά, αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου..περίμενα ανταπόκριση αλλά αυτό που βλέπω είναι πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου. Ο ΘΕΟΣ να σας έχει όλους καλά!!!! Καλήμερα,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και την προσπάθεια να βοηθήσετε στο ατύχημα που είχε η κόρη μου που την εγκατέλειψε ο ασυνείδητος οδηγός. Εχω κάποια στοιχεία μέσα από το βίντεο που είδα, οπότε εδώ χρειάζομαι και την δική σας βοήθεια. Ισως γνωρίζει κάποιος κάτι για το αυτοκίνητο αυτό. Είναι μάρκας Alfa Romeo 147,χρώμα μαύρο με φιμέ τζάμια κι ασημί χειρολαβές στις πόρτες. Η πινακίδα του είναι στο πλάι. Ισως κάποιος να ξέρει κάτι με τα χαρακτηριστικά που δίνω. Σας ευχαριστώ και πάλι κι εύχομαι κανείς γονιός να μην ζήσει αυτό που έζησα και ζω. Εδώ βάζω και το βίντεο πως ακριβώς έγινε και φαίνεται το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τραβήξω καλές φωτογραφίες», γράφει ακριβώς στην ανάρτηση του βίντεο η μητέρα του κοριτσιού.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share