Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ράγισαν καρδιές: Η Μυρτώ "της Πάρου" καλεσμένη σε εκδήλωση προς τιμήν της! (Photos)

6 Μαΐου 2017 13:00
Ράγισαν καρδιές: Η Μυρτώ

Συγκίνησε τους πάντες η 22χρονη - σήμερα πλέον - Μυρτώ «της Πάρου», όταν παραβρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, σε εκδήλωση της «Animus».

Η Μυρτώ, τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση για 10 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης «Animus» έπειτα από 40 μήνες νοσηλείας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της και είναι πλέον έτοιμη να πάει σπίτι της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πολυτάραχη ζωή του Κώστα Μπακογιάννη: Έρωτες, εξώγαμα, διαζύγια και ξαφνικά... Σία Κοσιώνη! (Photos)

Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί της απέτρεψαν να μετακινηθεί και να συνεχίσει την αποκατάστασή της κοντά στο σπίτι και τους δικούς της.

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση μίλησαν για μία πραγματική μαχήτρια, που δε λύγισε στις δύσκολες δοκιμασίες και κατάφερε να βγει νικήτρια μετά από χρόνια και επώδυνη αποθεραπεία.

Πλέον, η Μυρτώ ανοίγει νέα σελίδα στη ζωή της και το απέδειξε με την παρουσία της.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολιτικοί και τοπικοί φορείς, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλά για ένα ελλειπές κοινωνικό κράτος.

«Είχαμε ζήσει την τραγωδία με την Μυρτώ και όλη η Ελλάδα πιστεύω έκλαψε. Την εποχή της θητείας μου είχε ξεκινήσει εδώ η νοσηλεία της Μυρτούς. Τώρα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια και ήθελα να είμαι παρών σε αυτή την ανθρώπινη στιγμή» δήλωσε ο χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την "γλέντησε" κανονικά! Απίστευτο τρολάρισμα της Ράντου στη Λάουρα Νάργες (Photo)

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη σήμερα Μυρτώ, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποτρόπαια κακοποίησή της από νεαρό Πακιστανό, ενώ έκανε τις διακοπές της με την οικογένειά της στην Πάρο στις 22 Ιουλίου του 2012.

Τους τελευταίους 40 μήνες η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share