Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Κι άλλος νεκρός από αργοπορία ασθενοφόρου στην Χαλκιδική!

11 Απριλίου 2017 10:30
Σοκ: Κι άλλος νεκρός από αργοπορία ασθενοφόρου στην Χαλκιδική!

Εθελοντής διασώστης αποκάλυψε πως και ακόμα ένας συμπολίτης μας έχασε την ζωή του, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στην Χαλκιδική, που κληθηκε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, ύστερα από έμφραγμα που υπέστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Οι συσκευές που φουσκώνουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος!

Ο άτυχος ασθενής υπέστη καρδιακή προσβολή στο χωριό Νέα Σκιώνη, στην περιοχή της Κασσάνδρειας, όπου λειτουργεί Κέντρο Υγείας που διαθέτει και ασθενοφόρο. Δεν διαθέτει όμως προσωπικό και έτσι το συγκεκριμένο όχημα ήταν ακινητοποιημένο, την ώρα που το μοναδικό διαθέσιμο ασθενοφόρο βρισκόταν σε απόσταση 80 χιλιομέτρων! Συγκεκριμένα, αντιμετώπιζε άλλο περιστατικό στον Πολύγυρο και θα μπορούσε να πάει στον 55χρονο με το έμφραγμα μόνο αφού ολοκλήρωνε την υποχρέωσή του εκεί. Αυτό σημαίνει πως από την στιγμή που ειδοποιήθηκε, θα χρειαζόταν περίπου μιάμιση ώρα ώσπου να φτάσει στην Νέα Σκιώνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε βόμβα: Ο Τσίπρας βάζει τέλος στο Survivor!

Το περιστατικό αποκάλυψε ο εθελοντής διασώστης σε πρωινή εκπομπή του Ant1 και είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες στην περιοχή, καθώς το Σάββατο ένας 38χρονος πέθανε αβοήθητος με το ασθενοφόρο να φτάνει σχεδόν δύο ώρες αφότου κλήθηκε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share