Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Μπλεξίματα με τον νόμο για τον σέξι αγρότη! Δείτε γιατί κατηγορείται και με τι κινδυνεύει!

7 Απριλίου 2017 13:48
Αποκάλυψη: Μπλεξίματα με τον νόμο για τον σέξι αγρότη! Δείτε γιατί κατηγορείται και με τι κινδυνεύει!

Ο Στάθης Στιβακτάκης, γνωστός και ως ο σέξι αγρότης από την Κρήτη, φέρεται πως είναι ένας από τους τρεις κατηγορούμενους των επιθέσεων εναντίον αστυνομικών και φθορών σε κλούβα των ΜΑΤ.

Υπενθυμίζεται πως στις 8 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου αγροτών στην Πλατεία Βάθη, είχαν σημειωθεί επεισόδια μεταξύ αγροτών από την Κρήτη και δυνάμεων των ΜΑΤ. Από τη μία πλευρά οι αγρότες επιτέθηκαν στα ΜΑΤ με τις κατσούνες και από την άλλη οι αστυνομικοί απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ντράπηκα! Θέλω να πάω εκεί και να τους πετάω τις καρύδες!»: Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με τον Στέλιο Χανταμπάκη- «Είναι ξεφτίλα!» (Βίντεο)

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας τρεις ημεδαποί, 20, 25 και 37 ετών, ως δράστες επιθέσεων εναντίον αστυνομικών και φθορών σε υπηρεσιακό λεωφορείο, πράξεις που τελέστηκαν την 8 Μαρτίου 2017, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου αγροτών στην Πλατεία Βάθη. Κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση - αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού κατά συναυτουργία, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, απόπειρας διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share