Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ξεκίνησε η παρέλαση διασήμων στη Μύκονο! Ποιους "έπιασε" ο φακός; (video)

7 Απριλίου 2017 11:20
Ξεκίνησε η παρέλαση διασήμων στη Μύκονο! Ποιους

Παρ' όλο που φορούσε μαύρη κουκούλα στο κεφάλι εντοπίστηκε να βολτάρει. Η Μύκονος αρχίζει και φέτος να γίνεται πόλος έλξης...

Ονομάζεται Jay Pharoah και θεωρείται κορυφή στις μιμήσεις Αμερικανών σταρ. Οι μεταμφιέσεις του σε Will Smith, 50 Cent, Jay-Z, Kayne West, Eddie Murphy και Barack Obama στην εκπομπή Saturday Night Live του NBC έχουν αφήσει εποχή και τον έχουν κάνει διάσημο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και όχι μόνο. Ο 30χρονος μίμος, ο οποίος ασχολείται και με την ραπ μουσική, ταξίδεψε στην Μύκονο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελοτυρόπιτα: Μοναδική μοναστηριακή συνταγή!

Παρ' όλο που φορούσε μαύρη κουκούλα στο κεφάλι για να μην γίνει αντιληπτός, εντοπίστηκε από την πανταχού παρούσα κάμερα να βολτάρει χαμογελαστός και ευδιάθετος μαζί με τους φίλους του στο παλιό λιμάνι του νησιού. Προηγουμένως, η παρέα δείπνησε στο γνωστό lounge bar & restaurant Raya.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο - σοκ στην Εγνατία Οδό: Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες (Saturday Night Live 2010-2016, Μαθητευόμενος Μπάτσος, Θα σε Κάνω Άντρα, The Cookout, Get A Job, Top 5), στην τηλεοπτική σειρά Yo Momma του MTV και έχει δανείσει την φωνή του σε ήρωες βιντεοπαιχνιδιών, διαφημίζει την Μύκονο με τον καλύτερο τρόπο, αφού ανεβάζει φωτογραφίες του νησιού στα social media.

Πηγή: mykonoslive.tv


 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share