Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Σάλος με τις τιμωρίες καθηγήτριας στην Ρόδο:Τους έβγαζε τα φρύδια και τους έδενε τα χέρια!

1 Απριλίου 2017 19:31
Σάλος με τις τιμωρίες καθηγήτριας στην Ρόδο:Τους έβγαζε τα φρύδια και τους έδενε τα χέρια!

Σάλο έχουν προκαλέσει στη Ρόδο οι καταγγελίες γονέων μαθητών της Γ' Γυμνασίου σε βάρος καθηγήτριας, η οποία εργάζεται σε σχολείο στη δυτική πλευρά του νησιού.

Ήδη, είναι σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα από επιτελή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως παραβάσεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Καστοριά! Σκοτώθηκε με τον πιο... αδιανόητο τρόπο!Σύμφωνα με πληροφορίες της “Δημοκρατικής”, καταγγέλλουν την καθηγήτρια ότι χρησιμοποιεί διάφορες ανορθόδοξες μεθόδους “τιμωρίας” των μαθητών της. Συγκεκριμένα φέρεται να έβγαλε τα φρύδια δύο παιδιών με τσιμπιδάκι και σε μια άλλη περίπτωση να έδεσε τα χέρια άλλων, πίσω από τις καρέκλες στην τάξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Αυτοί είναι οι δύο νεαροί που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Κρήτη!

Επιπλέον, υπέπεσε στην αντίληψη της διεύθυνσης του σχολείου το γεγονός πως η ίδια, έκανε άσεμνο σχόλιο κάτω από φωτογραφία μαθητή της στο Facebook.

Μαθητής ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία φορά μόνο το εσώρουχο του.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αθάνατα» τρόφιμα: Οκτώ προϊόντα που δεν έχουν ημερομηνία λήξης!Η καθηγήτρια φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία να του έγραψε “ωραίο βρακί”, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία σε γονείς.

Η διεύθυνση του σχολείου, όταν πληροφορήθηκε την συμπεριφορά της καθηγήτριας προέβη σε σχετική έρευνα, ενώ απευθύνθηκε με την σειρά της στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου.

Πηγή: dimokratiki

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share