Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Λιβαδειά: Σκυλιά επιτέθηκαν σε 10χρονο κορίτσακι! Ήρωας ένας περαστικός που της έσωσε την ζωή

24 Μαρτίου 2017 11:54
Θρίλερ στην Λιβαδειά: Σκυλιά επιτέθηκαν σε 10χρονο κορίτσακι! Ήρωας ένας περαστικός που της έσωσε την ζωή

Περαστικός γλίτωσε την τελευταία στιγμή 10χρονο κοριτσάκι από τα δόντια αδέσποτων σκύλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο λόγος που οι «Διάσημοι» γύρισαν την πλάτη στον Αγγελόπουλο! Τον έπιασαν να…


Η επίθεση σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε συνοικία της Λιβαδειάς όταν η μικρή μαθήτρια πήγαινε πεζή στο σημείο για να παίξει με φίλους της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάφει με κιμωλία ένα παλιό λάστιχο και ξεκινάει να το κόβει! Μόλις δείτε τι έφτιαξε στο τέλος, θα χάσετε το μυαλό σας!

Το 10χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και βρίσκεται εκτός κινδύνου στο σπίτι του, με 20 ράμματα σε όλο του το σώμα.

Η μητέρα της 10χρονης τόνισε: " Η μικρή δεν κοιμάται καλά τα βράδια. Όμως η συμπεριφορά της προς τα ζώα δεν έχει αλλάξει. Είμαι οργισμένη με την ανευθυνότητα των αρμόδιων αρχών αλλά και με όσους παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Όλα έγιναν όταν πήγα στο σχολείο της κόρης μου. Πήραμε τους βαθμούς και μετά θέλησε να πάει σε μια γετονιά να βρει τον αδερφό της και κάτι άλλα παιδιά για να παίξει. Δύο σκυλιά της επιτέθηκαν ξαφνικά. Αποκλείεται η κόρη μου να τα προκάλεσε. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές πως τα σκυλιά αυτά έχουν επιτεθεί και άλλες φορές. Ευτυχώς ένα περαστικός έσωσε την κόρη μου".

Πηγή: tvstar.gr
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share