Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2025

Ανανεωμένος και γοητευτικός: Με νέο look ο Πάνος Καμμένος περιμένει την Κίμπερλ Γκίλφοϊλ στην Ελλάδα!

«Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα» έγραψε ο Πάνος Καμμένος στη φωτογραφία του με τη νέα πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα και τη σύζυγό του

20 Ιανουαρίου 2025 08:14
Ανανεωμένος και γοητευτικός: Με νέο look ο Πάνος Καμμένος περιμένει την Κίμπερλ Γκίλφοϊλ στην Ελλάδα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Νέες φωτογραφίες του Πάνου Καμμένου, που παρουσιάζεται με εμφανώς ανανεωμένο λουκ, δημοσιεύτηκαν από την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον.

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στην αμερικανική πρωτεύουσα για την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τη νέα πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Στη φωτογραφία, ο κ. Καμμένος ποζάρει δίπλα στη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Πάνος Καμμένος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα».

Ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε και ο ίδιος φωτογραφίες στο Χ από τετ α τετ που είχε, μεταξύ άλλων, με τον Τζον Κατσιματίδη, τον Γκας Μπιλιράκη και την Νικόλ Μαλλιωτάκη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Πάνος Καμμένος έχε διατηρήσει το χαμηλό βάρος του αλλά έχει αλλάξει την κόμμωσή του.

Ανανεωμένος και γοητευτικός: Με νέο look ο Πάνος Καμμένος υποδέχτηκε την Κίμπερλ Γκίλφοϊλ στην Ελλάδα!

 

Πολιτική

Share