Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Απίστευτη παραδοχή Αποστολάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει "μαύρα";»

«Όλα τα κόμματα ενισχύονται οικονομικά με αυτόν τον τρόπο»

25 Ιουνίου 2024 13:41
Απίστευτη παραδοχή Αποστολάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Σε μια παραδοχή δίχως προηγούμενο προχώρησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη περί «μαύρων χρημάτων».

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός», είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά».

Για τα περί ρήξης Κασσελάκη-Τσίπρα, σχολίασε: «Δε νομίζω ότι έχει ούτε ο Κασσελάκης τάσεις να επικρίνει τον Τσίπρα ούτε ο Τσίπρας να μειώσει τον Κασσελάκη, και οι δύο κινούνται προς την κατεύθυνση να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα. Υπάρχουν σημεία στα οποία δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή, είναι ή άσπρο ή μαύρο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις και ενδεχομένως σε αυτά τα σημεία να είναι λίγο διαφορετικές οι θέσεις».

Σχετικά με τοποθετήσεις του Χρήστου Σπίρτζη για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο βουλευτής Επικρατείας δήλωσε: «Τεχνηέντως προσπαθεί να περάσει μια εικόνα ότι υπάρχει θέμα πάλι στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει, δεν αμφισβητείται ο Κασσελάκης. Ο κ. Σπίρζης από την αρχή που ανέλαβε ο Κασσελακης είναι μια θέση τέτοια, παράξενη. Το ότι ο κ. Σπίρτζης παίρνει μια τέτοια θέση δε σημαίνει ότι αμφισβητείται ο Κασσελάκης».

Ερωτηθείς για το εάν οι δηλώσεις Σπίρτζη ξεπερνούν τα όρια, ο Ευάγγελος Αποστολάκης απάντησε: « Άποψή του είναι, ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψη του, ο ίδιος πρέπει να πει ότι αφού δεν υποστηρίζει τον Πρόεδρο και αφού πιστεύει ότι ο πρόεδρος δεν μπορεί να οδηγήσει την κατάσταση πουθενά να κάνει κάτι ανάλογο με αυτά που λέει. Εγώ όταν κάπου δε συμφωνώ και δεν είμαι παράλληλος κάνω και την ανάλογη ενέργεια για να μην εκτίθεμαι. Αν ο κ. Σπίρτζης νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι για τον ίδιο πρέπει να πάρει μια απόφαση, δεν είναι ανάγκη να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να τον διαγράψει. Δε νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει κανέναν για τις θέσεις του και για τις απόψεις του».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share