Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Γαλατεία Αλεξανδράκη: Ποια είναι ο 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος που έγινε ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου; (video)

Διατηρεί κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη

11 Ιουνίου 2024 11:54
Γαλατεία Αλεξανδράκη: Ποια είναι ο 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος που έγινε ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου; (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Δεν εμφανίστηκε πουθενά, δεν έκανε δηλώσεις, δεν έχει λογαριασμούς στα social media, δεν διεξήγαγε προεκλογικό αγώνα, και τα ΜΜΕ δεν είχαν φωτογραφία της. Οι συγγενείς της δεν γνώριζαν καν ότι ήταν υποψήφια. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση.

Ο λόγος για τη Γαλατεία Αλεξανδράκη, η οποία παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στη Δέλτα Τηλεόραση Θράκης.

Η 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος, που διατηρεί κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη, δεν επιθυμεί να κάνει δηλώσεις. Με μόλις 52 λέξεις, τόνισε πως ούτε η ίδια γνωρίζει πώς κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 51.000 ψήφους και να αναδειχθεί ευρωβουλευτής.

Πιθανότατα επειδή το όνομά της εμφανίζεται πρώτο στη λίστα του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης.

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό... Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά», ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα προχωρήσει σε νέες δηλώσεις στο μέλλον, είπε «όχι».

Όταν ρωτήθηκε αν θα εκπροσωπήσει τελικά το κόμμα της και την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο, η Γαλατεία Αλεξανδράκη, υποψήφια με το ίδιο κόμμα στις εθνικές εκλογές του 2023 στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, απέφυγε να απαντήσει.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share