Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης για τη lifestyle εκστρατεία: «Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού, βρείτε άλλον αν θέλετε ξύλινο λόγο» (video)

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν πήγαινε μπουζούκια;»

23 Μαΐου 2024 10:51
Κασσελάκης για τη lifestyle εκστρατεία: «Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού, βρείτε άλλον αν θέλετε ξύλινο λόγο» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, δίνοντας μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη λίγο πριν τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ανάμεσα σε όσα ειπώθηκαν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε απαντήσεις και για το lifestyle του, με αφορμή την πιο πρόσφατη έξοδό του στα μπουζούκια με τον σύζυγό του, Tyler.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης δε δίστασε να παραδεχτεί πως έχει μετανιώσει για δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, όπως ήταν αυτή σχετικά με το φύλο των παιδιών που θέλει να αποκτήσει με τον σύζυγό του.

«Προσωπικά δεν πρόκειται να αλλάξω αυτό που είμαι. Αν θέλετε ξύλινο λόγο και κάποιον ο οποίος να κρύβεται και να μην είναι διαθέσιμος στον κόσμο, αλλά να χειραγωγεί και να ταΐζει αυτό που θέλει την κατάλληλη στιγμή, βρείτε άλλον.

Όσοι ασχολούνται και σχολιάζουν το αν ένας νέος άνθρωπος πάει σε έναν φίλο του που κάνει πρεμιέρα, ανεξάρτητα αν είναι ένα μεγάλο όνομα, ας σχολιάσουν με τον ίδιο τρόπο και τις δράσεις που κάνουμε και ειδικά στο κομμάτι της εγκληματικότητας και τον γυναικοκτονιών. Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν πήγαινε μπουζούκια; Μα είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού. Αυτός είμαι. Είμαι λαϊκός αριστερός, το λέω με την καλύτερη δυνατή έννοια», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η νέα δήλωσή του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με το φύλο των παιδιών του

«Προφανώς και έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα. Έχω μετανιώσει πολύ για αυτό το οποίο είχα πει χαλαρά σε μια συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη περί δυο παιδιών αρσενικού γένους. Όταν στην πραγματικότητα δεν είναι καν κάτι το οποίο το πίστευα τότε ή τώρα. Ήταν κάτι το οποίο το είπα λανθασμένα σε μια χαλαρή στιγμή σαν κάτι το οποίο είναι παρόμοιο με την εμπειρία τη δική μου και του Tyler με τα αδέλφια μας. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω τις γυναίκες και δεν είναι κάτι το οποίο θα κάναμε στην πράξη», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share