Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Ξύλο στη Βουλή: Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο - Υπό κράτηση μέχρι να απολογηθεί, κινδυνεύει με 10ετή φυλάκιση!

Ποια η κατάσταση της υγείας του Βουλευτή που δέχθηκε την επίθεση

24 Απριλίου 2024 20:28
Ξύλο στη Βουλή: Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο - Υπό κράτηση μέχρι να απολογηθεί, κινδυνεύει με 10ετή φυλάκιση!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του ανεξάρτητου βουλευτή που είχε εκλεγεί αρχικά με το κόμμα των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο για το επεισόδιο με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ), αδίκημα που τιμωρείται με ποινή κάθειρξης από πέντε έως δέκα έτη. Ο κατηγορουμενος αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή όπου και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία. Μέχρι να απολογηθεί θα κρατείται.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος, που δέχθηκε την επίθεση από τον Κ. Φλώρο, βγήκε από τη Βουλή με κάταγμα στη μύτη αλλά και νάρθηκα στο χέρι.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Χήτας, ο Β. Γραμμένος από την επίθεση του Κ. Φλώρου υπέστη κάταγμα ρινικών οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής.

Σύμφωνα με τον κ. Χήτα, ο συνάδελφός του έβαλε νάρθηκα ανάπαυσης πηχεοκαρπικής, ενώ το νοσοκομείο του έδωσε αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share